
Plank nie je žiadna novinka vo svete fitnessu a pozná ho už takmer každý. Patrí medzi cviky, ktoré vyzerajú jednoducho. Je však naozaj náročný – hlavne, ak sa držíte v polohe na obrázku 60sek. Je to fantastický cvik na – spevnenie jadra tela, ktoré je podstatné pri cvičení všetkých cvikov a mali by ho spevňovať...

– Je vôbec dôležité? – Čo si dávať? – Čomu sa vyhýbať? Každý má na potréningové jedlo iný názor, ja vám skúsim objasniť moje skúsenosti. Vyskúšajte na vlastnej koži a uvidíte, či vám to sadne alebo nie. Podstatné je skúšať veci na svojom telo a sledovať reakcie. Z môjho pohľadu je potréningové jedlo veľmi podstatné, hlavne prvé...

Fantastický dezert s alternatívou aj pre celiatikov, diabetikov alebo bez tolerancie laktózy. INGREDIENCIE CESTO 250g špaldová múka (prípadne pomleté špaldové vločky, ľanové semiačka, tekvicová a mandľová múčka) 100g maslo (alebo ghee maslo), 3PL brezový cukor (prípadne erythritol), 1ks vajce, 1ČL sóda bikarbóna. JABLKOVÁ PLNKA 5 jabĺk (ošúpané a pokrájané na drobno), 3ČL med, 5ČL kokosový...

Be social LIKE, SHARE and COMMENT Neviete čo na desiatu alebo po tréningu? INGREDIENCIE 150ml mandľové mlieko, 2 PL chia semiačka, 1 odmerka proteínový prášok, 1 banán, 1 ČL brezový cukor (ak je to potrebné), 1 PL postrúhaný kokos (ak ide o potretréningové jedlo, tak bez kokosu). POSTUP všetko zmixujte, dajte na 2 hodiny do...

Be social LIKE, SHARE and COMMENT Ingrediencie 1kg pomleté čerstvé marhule 1kg brezový cukor alebo erytritol (vďaka nízkemu GI vhodný aj pre diabetikov) 10g agar (na vytvorenie želatíny, nemusí byť) Príprava marhule dobre umyjeme a zbavíme kôstky pomeleme na mlynčeku na mäso alebo dáme do mixéra zmes dáme variť spolu s brezovým cukrom a agarom miešame...